5 syytä, miksi rekrytoida korkeakouluopiskelijoita - Opiskelijarekry
Valitse sivu

Korkeakouluopiskelijat ovat tulevaisuuden huippuammattilaisia sekä nykypäivän innokkaita työntekijöitä. Lue tästä viisi hyvää syytä siihen, miksi juuri teidänkin kannattaa palkata korkeakouluopiskelija!

1. Tuore näkökulma

Opiskelijat ovat vielä koulunpenkillä, joten he ovat perillä uusimmista trendeistä ja ilmiöistä. Yritykset saattavat toteuttaa liiketoimintaa tutuilla ja totutuilla toimintamalleilla, joiden muuttaminen ei välttämättä käy mielessä. Opiskelijat osaavat kyseenalaistaa tuttuja tapoja, millä saattaa olla suurikin vaikutus yrityksen liiketoimintaan.   

2. Joustavuus työnteossa

Useat opiskelijat tekevät töitä opintojen ohella. Näin ollen opiskelijat ovat valmiita joustamaan esimerkiksi työvuorojen sekä työtuntien suhteen. Tämän lisäksi jotkut opiskelijat ovat innokkaita lähtemään esimerkiksi työmatkoille tai keikkatyöhön, sillä heidän elämäntilanteensa ovat mukautuvampia. Opiskelijat ovat siis valmiita joustamaan monessa työelämään liittyvässä asiassa.    

3. Työnantajabrändäys

Monet opiskelijat ottavat ensiaskeleensa työelämään opiskeluvaiheessa, jolloin yrityksenne saattaa olla opiskelijan ensimmäinen kosketus kyseisen toimialan yritykseen. Näin ollen on ensisijaisen tärkeää antaa positiivinen työnantajamielikuva.

Voit lukea lisää työnantajabrändäyksestä täältä!

4. Innokkuus oppia

Opiskelijat sisäistävät jatkuvan oppimisen periaatteen korkeakoulussa, jossa painotetaan, ettei yksilön osaaminen ole ikinä ”valmis” ja oppiminen tapahtuu läpi elämän. Vaikka opiskelija ei vielä työuransa alussa osaa kaikkea, on hän silti innokas oppimaan uutta ja nopea sisäistämään tietoa.

5. Työelämään integroituminen

Työnantajana sinulla oiva mahdollisuus auttaa opiskelijaa integroitumaan työelämään. Nopeasti työllistyvät nuoret ovat koko yhteiskunnan etu. Monet opiskelijat saavat ensimmäisiä oman alan työkokemuksia opiskeluvaiheessa. Näin ollen työnantajana sinulla on upea mahdollisuus tarjota tulevaisuuden ammattilaiselle puitteet kehittyä ammatillisesti jo opintojen aikana.  

Aloita sinäkin korkeakouluopiskelijoiden rekrytoiminen ja osallistu Tuudon digitaaliselle rekrytointimessuille tammikuussa 2021. Messuilla voit tavoittaa jopa 100 000 opiskelijaa 22 korkeakoulusta Suomessa. Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt, mutta Tuudon Työ ja harjoittelu -osion kautta voit rekrytoida opiskelijoita ympäri vuoden. Ota yhteyttä!

Lue lisää Tuudo-sovelluksesta ja löydä itsellesi sopiva kanava rekrytointiin.